Het perfecte proces

Onze producten gaan volgens een vaste route door onze productiefaciliteit. We produceren in een gestandaardiseerde en constante omgeving om altijd de hoogste kwaliteit te leveren. Neem een kijkje in onze productie en zie wat er op ieder station gebeurt.

Aanvoer materiaal

Buitenterrein / afvalstromen

Afdeling verkoop & advies

Zaagstation

Framing HSB

Afwerking HSB elementen / constructies

Opslag HSB elementen / constructies

Transport naar project

Sportschool

Afdeling engineering

Afdeling projectmanagement

Hoofdingang / Parkeren

Inkomende materialen

Hier komen alle materialen binnen. Denk aan plaatmateriaal, hout, kozijnen en gevelbekleding.

Opslag & afvalstromen

Op ons buitenterrein hebben we 1700m2 opslag voor bouwmaterialen. Ook scheidden wij hier ons (bouw) afval in containers.

Verkoop

Verkoop houdt zich bezig met het uitbrengen van offertes, behandelen van aanvragen en doet de overdracht naar de engineering. 

Zaagstation – Productiestation 1

Op het eerste station in onze productiefaciliteit zagen wij hout en plaatmateriaal. Met onze machines wordt alles computergestuurd op maat gezaagd en klaargezet voor het framing station waar de HSB elementen in elkaar worden gezet. 

Hieronder zie je onze CNC machine aan het werk met het zagen van plaatmateriaal.

Framing – Productiestation 2

Op dit station worden alle HSB elementen in elkaar gezet. De HSB elementen worden, afhankelijk van het soort project voorzien van het frame, isolatie, folie en beplating.

Afwerking – Productiestation 3

De HSB elementen en constructies (meerdere elementen aan elkaar) worden verder afgewerkt. Denk aan het plaatsen van kozijnen, gevelbekleding, lood en afvoeren. Bij complexere HSB constructies worden de delen hier ook in elkaar gezet om zeker van perfect passende constructies te zijn.

Opslag voor transport

Hier staan de HSB elementen en constructies die klaar zijn voor transport naar het project.

Transport naar project

Via deze uitgang verlaten alle HSB elementen en constructies onze productiefaciliteit naar het project. Bekijk deze video over een optopping van 250m2 in het centrum van Amsterdam.

Fit blijven!

Hier zorgen we er, met one personal trainer voor, dat we fit zijn en blijven. Sporten onder werktijd is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Engineering

Binnen dit team schuilt ons specialisme: bouwen op en aan bestaande bouw. We brengen bestaande situaties nauwkeurig in kaart met behulp van 3D scans. Daarop wordt de nieuwe bouw gemodelleerd. Uiteindelijk worden dit werktekeningen voor de machines en prefab producties. Meer informatie over 3D inmeten? 

3D inmeten

Door middel van pointcloud 3D scans brengen we de bestaande situatie exact in kaart. Daar bovenop wordt de nieuwe situatie gemodelleerd.

Projectmanagement

Op projectmanagement wordt het hele traject in goede banen geleid. Dat houdt in: de schakel tussen onze afdelingen, intensief contact met opdrachtgever en onderaannemers zodat iedereen op de hoogte is.